Over ons

Adriaan en Sandra


Wij, Sandra (32) & Adriaan (31), hebben besloten het werkende leven een poosje (jaartje) achter ons te laten en op reis te gaan met onze camper Fordtress (17). Europa is onze bestemming! Waar precies in Europa hangt er vanaf waar de wind ons brengt…

Sandra

Sandra (32) heeft op haar 18e het reisvirus te pakken gekregen. Na haar middelbare school heeft ze door Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore en Bali gereisd. In de jaren daarna heeft ze nog veel mooie reizen gemaakt door Azië, Afrika, Centraal-Amerika en Europa, opzoek naar de mooiste onontdekte plekken.

Sandra’s top 3 ultieme bestemmingen:
1. Raja Ampat, West-Papua, Indonesië
2. Maramures, Roemenië
3. Santa Katalina, Panama

Sandra

Adriaan

Adriaan (31) reisde tot voor kort de hele wereld over voor zijn werk. Daarnaast heeft hij van kleins af aan geleerd dat de wereld groter is dan Nederland. In de afgelopen jaren heeft hij steeds meer gerealiseerd dat hij maar weinig luxe nodig heeft (tenzij het om een filterkoffiemachine in de camper gaat).

Adriaan’s top 3 ultieme bestemmingen:
1. Raja Ampat, West-Papua, Indonesie
2. Machu Pichu, Peru
3. Uyuni zoutvlakte, Bolivia

Adriaan

Fordtress

Fordtress (17) is een Ford Transit Nugget uit 2004. Ze komt oorspronkelijk uit Duitsland en is volledig ingericht door de Duitse camperbouwer Westfalia. In 2010 is zij naar Nederland verhuisd en sinds augustus 2020 in het trotse bezit van Adriaan en Sandra.

Ze houdt van diesel en neemt graag de tijd om te starten. Daarnaast trekt ze veel bekijks door haar pop-top en slimme inrichting!

Fordtress

Het reisplan

Niet wetende dat Corona zo’n impact zou hebben als wat we nu weten, was het eerste plan om per trein de Zijderoute naar Azië af te leggen. Toen de verhalen kwamen over gestrande reizigers besloten we: de treinvariant buiten Europa moet aangepast worden. Gestart vanuit de gedachte “wat kan wel”, kwamen we al snel uit bij een camper. Sandra heeft op haar 18e al een poos met een camper door Australië gereisd, maar voor Adriaan is het een nieuw avontuur. Een avontuur dat we beide graag tegemoet gaan en waarbij we Corona niet als een belemmering zien maar juist als een aanleiding om de mooie plekken in Europa te gaan ontdekken!