Camperplaatsen – Hoe vind je jouw ideale camperplaats?

Je camperplaats maakt of kraakt je dag. Niets zo vervelend om (aan het eind van de dag ) opzoek te zijn naar een camperplek en niks passends te vinden. Dus hoe vind je jouw ideale camperplaats?

Camperapps

Meerdere elementen spelen een rol bij de keuze voor een plek, bijvoorbeeld veiligheid, locatie, voorzieningen, kosten en ook de hoeveelheid plus type andere camperaars. Wij gebruiken de apps ‘Park4Night’ & ‘CamperContact’ om onze camperplaatsen te bepalen, want op alle genoemde elementen kun je filteren. Uiteindelijk zie je op de kaart waar zich de camperplekken bevinden welke aan jouw criteria voldoen.
Wij hebben de betaalde variant van beide apps, omdat we graag een klein bedrag betalen voor platformen welke ons naar de mooiste plekken weet te brengen. Maar ook de gratis varianten zijn een echte aanrader.

Park4Night
Park4Night
Campercontact
Campercontact

Wij focussen op deze elementen om voor ons de ideale camperplek te vinden:
+ Recente (positieve) reviews;
+ Een vrijstaande camperplek (dus zo min mogelijk campings/ camperparken). Op camperparken in Zuid-Europa staan namelijk (grotendeels) pensionado. Dat is een net iets ander publiek dan waar wij naar opzoek zijn;
+ Afhankelijk van de hoeveelheid schoon – en vuil water aan boord: mogelijkheden om water te vullen/ lozen.

Voor ons werkt dit goed, hopelijk voor jou ook!